Om oss

Agilium Worldwide Norway (AWN) rekrutterer ledere, nøkkelpersoner og styremedlemmer i privat og offentlig sektor. 

AWN er den naturlige samarbeidspartneren for bedrifter og organisasjoner som skal ansette toppledere, mellomledere, spesialister og styremedlemmer med god forståelse for verdiskapende styrearbeid.

Våre kunder kommer stadig tilbake oss fordi vi er en profesjonell aktør som skaper verdi gjennom grundige prosesser, treffsikker metodikk og dybdekunnskap om bransjene vi rekrutterer til. Våre rådgivere er sertifiserte med solid kompetanse og lang operativ ledererfaring.

AWN har oppdrag over hele Sør-Norge, på tvers av bransjer og næringer. Vår tilknytning til det internasjonale nettverket Agilium Worldwide Executive Search Group gir oss dessuten muligheten til å søke internasjonalt etter de beste kandidatene i tillegg til å bistå våre kunder med rekruttering globalt.

I enhver rekrutteringsprosess er vi rådgivere både for oppdragsgiver og de aktuelle kandidatene og vår rekrutteringsprosess er utviklet deretter. Vi benytter strukturerte, kompetansebaserte intervjuer og anerkjente tester av evner/ferdigheter og personlighet. I tillegg foretar vi en grundig sjekk av kandidatenes bakgrunn for å verifisere alle opplysninger og luke ut mulig CV-juks.


Vårt kundeløfte:
 

«Vi gjennomfører alltid vår grundige rekrutteringsprosess og finner rett person for stillingen – hver gang!»

 

Vårt kandidatløfte:

«Vi tar deg på alvor, holder deg orientert underveis og du får en ryddig tilbakemelding enten du nådde opp eller ikke»

 

Våre rådgivere


Jon A. Steen

Managing Partner

Jon Steen er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet. Han er sertifisert som rekrutterer av DnV GL.

Jon har jobbet med rekruttering siden 2010 og har spesialisert seg på rekruttering av toppledere, ledere og styremedlemmer samt spesialister innenfor bank og finans, energi, revisjon, regnskap, HR og markedsføring. Jon har tidligere vært adm. dir. i Mirror Accounting, country manager i Manpower Business Solution i Norge og har 17 års fartstid fra ulike lederroller i DNB-konsernet.

932 92 400
jas@awn.no

Svein-Thore Gran

Partner

Svein-Thore Gran er utdannet ved Norges Handelshøyskole og Universität Fribourg i Sveits.
Han har lang erfaring som redaksjonell og kommersiell leder av norske og internasjonale mediebedrifter. Før han kom til AWN var han konserndirektør i NHST Media Group med ansvar for globale publikasjoner innen energi, shipping og sjømat.
Han har hatt ulike redaktørstillinger i Dagens Næringsliv, og vært sjefredaktør og adm. dir. for DN.no.
Svein-Thore har også vært styreleder og styremedlem i digitale medie- og pr-bedrifter. Han har således mye kunnskap om å rekruttere ledere som sikrer forretningsutvikling, digitalisering og god endringsledelse.

932 56 397
stg@awn.no

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up