• Forside /
  • Våre rekrutteringstjenester

Våre rekrutteringstjenester

AWN består av erfarne rådgivere og ledere. Vi har både lang operativ erfaring fra krevende lederroller og lang erfaring med rekruttering av ledere og spesialister til en rekke bransjer. Vår virksomhet er tuftet på grundighet og kvalitet, og vi garanterer deg som oppdragsgiver at du skal få «Rett kvinne eller mann på rett plass» - hver gang du benytter våre tjenester.

Vårt rekrutteringsarbeid er bygd på tillit mellom deg som oppdragsgiver, oss som konsulenter og aktuelle kandidater. Vi garanterer våre kandidater at vi skal gi dem all nødvendig informasjon slik at de kan fatte rett beslutning i forhold til sin videre karriereutvikling. Dette krever at vi lærer deg som oppdragsgiver godt å kjenne, og at vi behandler disse opplysningene på en tilfredsstillende måte i forhold til ditt behov for konfidensialitet.

Vår rekrutteringsprosess er bygd opp etter de høyeste kvalitetskrav i vår bransje.  Vi benytter godkjente tester fra DNV og skiller oss ut ved alltid å gjennomføre en grundig bakgrunnssjekk av våre kandidater. En bakgrunnssjekk er i all hovedsak en uavhengig tredjeparts verifisering av den informasjonen arbeidssøkeren oppgir, samt en gjennomgang av en rekke sikkerhetsrelaterte sjekkpunkt. En bakgrunnssjekk kan avdekke alt fra uregelmessigheter knyttet til CV, utdannelse, kompetanse og identitet til en historie med ytterliggående ytringer, brudd på straffeloven, konflikter, omdømmesaker og rusproblematikk.

Executive Search

Executive Search er bistand for selskaper som skal ansette ny administrerende direktør eller medlemmer i selskapets toppledelse.

Les mer

Professional Search

Med Professional Search bistår vi virksomheter som skal rekruttere mellomledere og nøkkelpersoner med spisskompetanse.

Les mer

International Search

Med International Search jobber vi for norske virksomheter som har behov for en lokal rekrutteringspartner som også kan bistå med rekruttering globalt.

Les mer

Spesialistrekruttering

Vi rekruttererer spesialister innenfor de fagområder vi til enhver tid har kompetanse om

Les mer

Sluttvurderinger

Vi bistår selskaper som gjennomfører rekrutteringen selv med en grundig vurdering av kandidater.

Les mer

Styrerekruttering

Vi bistår eiere og valgkomiteer som ønsker bistand til å rekruttere nye styremedlemmer.

Les mer

Ansvarlig Rådgiver


Jon A. Steen

Managing Partner
932 92 400
jas@awn.no

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up