Generell søknad

Vi i Agilium Worldwide Norway bistår kunder med rekruttering av kandidater til styreverv og  leder- og spesialistfunksjoner i mange bransjer. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med kandidater som er motiverte for nye utfordringer.

For at vi skal knytte ditt kandidatur til et relevant styreverv eller stilling, har vi behov for noe informasjon om deg. Fyll derfor ut informasjonen vi ber om og legg ved en oppdatert CV. Vi behandler all informasjon konfidensielt og vil ikke dele denne informasjonen med noen oppdragsgiver før vi har avtalt med deg overfor hvem og når ditt kandidatur skal bli kjent.  En av våre konsulenter vil ta kontakt med deg når en relevant mulighet dukker opp.

Last opp CV

Når du sender dine personlige opplysninger til oss, aksepterer du samtidig at denne informasjonen vil bli delt med våre oppdragsgivere. Dine personlige data kan også bli brukt i fremtidige rekrutteringsoppdrag for å vurdere om du kan være en aktuell kandidat for noen av våre oppdragsgivere. Du finner en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger i vår Personvernerklæring. Du har muligheten til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, samt at du kan endre eller slette disse.

Ved å registrere dine data aksepterer du disse betingelsene.

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up