AWN tar to nye år i Bronseklubben!

Vi gikk inn i Strømsgodsets samarbeidsnettverk høsten 2020 og har stått støtt som samarbeidspartner gjennom pandemien på tross av at det tok tid før vi fikk oppleve tribuneliv, highfives og store partnertreff. Etter at Godset i år igjen kunne gjennomføre et normalt aktivitetshjul for sine partnere har dette gitt oss resultater. 

Vi har denne uken signert en ny toårsavtale i bronseklubben. «Alle forlengelser i Strømsgodset er like viktige og er en tillitserklæring for den jobben som gjøres både i klubben vår og produktet vi leverer til partnere. Denne forlengelsen smaker imidlertid litt ekstra godt med tanke AWNs reise som SIF-sponsor frem til nå" sier Salgssjef Selim Emeci i Strømsgodset.

AWN ser frem til to nye år i Bronseklubben. «For oss er bedriftsnettverkt Strømsgodset fasiliteter både stort og spennende og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med flere av bedriftene de to neste årene» sier Managing Partner Jon Steen og legger til med et smil «Forhåpentligvis får vi en del oppturer på Gamle Gress også»  

I forbindelse med signering av den nye avtalen fikk vi også gleden av å bli bedre kjent med Lars Vilsvik, spilleren med flest kamper i SIF gjennom tidende.

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up