Ny seniorrådgiver i AWN

AWN styrker laget med seniorrådgiver Kathrine Kreutzer.  Hun er siviløkonom, og har bred erfaring fra rekrutteringsvirksomhet.

Kathrine Kreutzer kommer til å jobbe på tvers av bransjer, og vil trekke på sin lange ledererfaring innen produkt- og tjenestesalg samt sin bakgrunn innen rekruttering til stillinger innen IT, administrasjon, økonomi og informasjonsforvaltning til både privat og offentlig sektor.

– Jeg ser frem til å bruke min erfaring både som leder og rekrutterer til å finne de rette menneskene som kan bidra til utvikling og vekst for våre kunder, sier hun.

Vår nye seniorrådgiver har hatt ulike lederstillinger i bemanningsselskapet Centric AS og Xtra personell AS. Hun har jobbet både operativt og strategisk, og har erfaring med forretnings- og organisasjonsutvikling av selskapet. I tillegg har hun erfaring fra ulike styreverv.

– Arbeidslivet er i omfattende endring, og pandemien har ført til at mange bedrifter må tenke nytt. Dette får betydning også for rekrutteringsbransjen. Vi må være forberedt på nye utfordringer, og jeg tror vi går spennende tider i møte, sier hun.

Kathrine Kreutzer er utdannet siviløkonom ved Universitetet i Agder.

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up