Nyheter

Image Description

«Mastersyken»: Hvor nødvendig er det med master(e)?

Debatten om nødvendigheten av mastergrad går i bølger. Den siste tiden har den blusset opp igjen, godt hjulpet av sakene til Sindre Finnes, Sandra Borch og Ingvild Kjerkol. Vi i AWN utfordrer ofte våre klienter som gjerne ønsker mastergrad til en stilling på om det egentlig er helt nødvendig.
Image Description

Konstruktiv kritikk er en gave

Gunn Wærsted har flere års erfaring som leder og i styrer - både nasjonalt og internasjonalt. Hun anbefaler administrerende direktører å være styremedlem i en annen bedrift samtidig, og mener alle ledere må skjønne at konstruktiv kritikk er en gave.
Image Description

Har bedriften en god nummer to?

Finnes det en etterfølger hvis daglig leder forsvinner? Er noen i organisasjonen forberedt på et brått opprykk? Har styret en mulig erstatter i kikkerten?
Image Description

Nye regler vil gi bedre styrer

De nye reglene om minst 40 prosent kjønnsbalanse i styrene vil være udelt positive for norske bedrifter, mener advokat Bjarte Røyrvik, partner i advokatfirmaet Svensson Nøkleby i Drammen.
Image Description

Knallhard kompetansejakt til styrene

Innen utgangen av neste år skal 8000 norske bedrifter ha minst 40 prosent kjønnsbalanse i styret. Og det er bare begynnelsen. Nå gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg de beste kandidatene.
Image Description

Fjernjobbing settes i system

«Hybride» arbeidsordninger gjør det lettere å bo lengre unna arbeidsplassen. Dette utnytter finanskonsernet Formue helt bevisst, forteller Head of People, Merete Borg Larsen.
Image Description

Stort kompetansebehov mot 2040

Vil dagens rekordhøye kompetansemangel i næringslivet fortsette? Svaret er ja for en rekke bransjer tror SSB, som har sett helt fram til 2040.
Image Description

Tenker nytt for å skape trivsel

Drammen Helsepark har som mål å bli et godt sted å jobbe og leve. I Oslo ønsker en boligutvikler å skape mer velfungerende nabolag. Nå settes mennesket i sentrum.
Image Description

Ny seniorrådgiver i AWN

AWN styrker laget med seniorrådgiver Kathrine Kreutzer. Hun er siviløkonom, og har bred erfaring fra rekrutteringsvirksomhet.
Image Description

Dette kan vi vente oss i 2022

Mye tyder på at det blir et spennende år. Stikkord er renteoppgang, mer mobilitet, lav arbeidsimport og knallhard kamp om de beste talentene.
Image Description

Gråstenk er det nye gullet

Er det mulig å bytte jobb etter fylte 50? Hvis ikke, bør arbeidsgivere tenke nytt. Seniorer kan bidra med kunnskap, erfaring og stabilitet som bedriften trenger.
Image Description

Vil finne flere flinke folk

Nøkkelen til suksess er å finne de riktige menneskene, ta dem imot på en god måte og legge til rette for at de skal lykkes, mener daglig leder Jan Ask Lervik i Aktiv Veidrift AS.
Image Description

Vil være med på kompetanseboom

Teknologiselskapet Sopra Steria venter sterk vekst av kompetansebedrifter i Drammensregionen. Derfor etablere de seg i byen med inntil 50 arbeidsplasser.
Image Description

Flere «hjernejobber» til Drammen

Drammen er i ferd med å bli et knutepunkt for konsulentselskaper og kunnskapsbedrifter. Dette tilfører regionen nye kompetansearbeidsplasser, noe som gir spennende muligheter for AWN.
Image Description

Tid for å slippe til krefter utenfra?

Den familieeide bedriften har behov for å finne ny leder utenfor familien. Oppskriften på et knirkefritt lederskifte er grundig planlegging og profesjonell rådgivning.
Image Description

Slik tar du styre-testen

For å fungere godt må styret sette sin egen utvikling på agendaen. Den årlige egenevalueringen er et viktig element for å finne forbedringstiltak.
Image Description

Ledere uten fjernkontroll

Hjemmekontor,  videomøter og fjernledelse er i ferd med å bli den nye normalen i arbeidslivet. Hvordan håndterer lederne dette, og hvilke krav stilles til dem?
Image Description

Bruk hele verktøykassa

Det er lett å trå feil i en rekrutteringsprosess, bare spør sentralbanksjefen. Hemmeligheten er å benytte et bredt utvalg verktøy.
Image Description

Ny seniorrådgiver i AWN

Svein-Thore Gran har begynt som ny seniorrådgiver i Agilium Worldwide Norway. Han kommer til å bistå klienter med leder- og styrerekruttering samt gjennomføring av ledergruppeevalueringer.
Image Description

Bistand i en krisesituasjon

Norsk økonomi og næringsliv er inne i en krise uten sidestykke. Bedriftenes styre og ledelse trenger alle den hjelp og støtte de kan få.
Image Description

Holder styret mål?

Styret må kontinuerlig styrke sin kompetanse. Derfor bør det sette egenutvikling på agendaen.
Image Description

Utførte oppdrag

Vi rekrutterer til mange spennende stillinger, her kan du se noen av oppdragene vi har utført.

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up