• Forside /
  • Nyheter /
  • Frokost-webinar 23. september om styrets egenutvikling

Frokost-webinar 23. september om styrets egenutvikling

AWN inviterer deg til frokost-webinar om styrets egenutvikling og styreevaluering som verktøy.

Styrets bidrag til verdiskapingen i bedrifter er blitt stadig viktigere. Det stilles høye krav til kompetanse, kreativitet og styrets evne til å være en strategisk pådriver i forretningsvirksomheten.

Dette betyr at styret må rette stor oppmerksomhet mot sin egenutvikling, slik at det kan arbeide effektivt og stake ut riktig retning for bedriften eller organisasjonen over tid.

Frokost-webinaret beskriver hvordan styret kan utvikle seg i verdiskapende og bærekraftig retning. I denne prosessen er styrets evaluering av eget arbeid et viktig verktøy. Webinaret viser hvordan denne «styre-testen» kan gjennomføres på en hensiktsmessig måte, med eksempler fra små og store bedrifter.

Innleder om temaet er Bjarne Aamodt fra vår samarbeidspartner iStyrelsen. Han har omfattende praktisk erfaring fra verdiskapende styrearbeid og rådgivning til styrer.

  • Tid: 23. september 08.30 – 09.30

Påmeldingsfrist: 21. september. Deltakelse er gratis.

Påmeldte deltakere vil i forkant få tilsendt en lenke for innlogging på webinaret, som gjennomføres på Teams. Det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis. Kopi av presentasjonen blir sendt til deltakerne etter webinaret.

Påmelding

Bildet: Bjarne Aamodt fra iStyrelsen (t.v.) og Jon A. Steen i AWN.

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up