Ny seniorrådgiver i AWN

Svein-Thore Gran kommer til å jobbe på tvers av bransjer og kommer til å trekke på sin erfaring fra endringsledelse og organisasjonsutvikling som ofte er en forutsetning når bedrifter eller offentlige foretak digitaliserer drift og funksjoner.

-Jeg ser frem til å bruke kompetansen jeg har fått fra omstilling og forretningsutvikling i mediebransjen til å hjelpe AWNs klienter til å finne mennesker som bidrar til utvikling og vekst for virksomhetene deres, sier han.

Svein-Thore har lang erfaring fra operativ ledelse av mediebedrifter og som styreleder og styremedlem i medie- og kommunikasjonsbedrifter. Han har hatt ulike redaktørstillinger i Dagens Næringsliv, etablerte og ledet DN.no og vært konserndirektør med ansvar for de globale mediene til NHST Media Group.

-Digitalisering er inne i en spennende fase hvor det er viktig at hele bedriften og hele styret favner om hva det egentlig betyr for håndteringen av kunder, ansatte og leverandører. Ofte skal mennesker jobbe sammen i andre organisasjonsstrukturer og med andre profesjoner enn de er vant til. Det er mye vanskeligere og mye mer spennende å få til enn å avholde møter på Teams, sier Svein-Thore.

Svein-Thore Gran er utdannet ved Norges Handelshøyskole og Universität Fribourg i Sveits.

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up