Strategisk samarbeid med iStyrelsen

AWN har inngått et strategisk samarbeid med iStyrelsen AS, som er en totalleverandør av styrerelaterte rådgivingstjenester.

Samarbeidet vil bety at hver av partene styrker sitt tilbud både i bredde og i kvalitet til sine bedriftskunder innen eierstyring og selskapsledelse.

iStyrelsens kjernevirksomhet består av opplæring i verdiskapende styrearbeid, styreevaluering og fasilitering av eksklusive styrenettverksgrupper. Et samarbeid mellom de to selskapene vil representere et bedre tilbud til bedriftskundene ved at den ene partens tilbud kan styrkes ved utførelse av den annen part, f.eks. ved at styreevaluering utføres hovedsakelig av iStyrelsen og styrerekruttering av AWN, eventuelt et samordnet tilbud f.eks. innen styre- og lederopplæring.

Samarbeidet eliminerer en potensiell interessekonflikt i det tilfelle at det utføres en styreevaluering for en bedriftskunde med etterfølgende behov for rekruttering av nye styremedlemmer. I dette tilfellet kan iStyrelsen gjennomføre styreevalueringen, og AWN kan uhildet tilby rekruttering av styremedlemmer. M.a.o. at disse to tjenestene ikke tilbys av samme leverandør for å unngå enhver mistanke om interessekonflikt.

Utover det som er nevnt ovenfor, vil det også være en intensjon om at samarbeidet skal gi anledning til å invitere til korte seminarer i Drammen innen eierstyring og selskapsledelse, med særlig fokus på verdiskapende styrearbeid.

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up