Executive Search

Vårt Executive-konsept er spesielt tilpasset virksomheter som skal ansette ny administrerende direktør eller medlemmer i selskapets toppledelse (C- suite).

Vi er erfarne konsulenter som også har lang erfaring som toppledere i flere bransjer. Vi både er og har vært styremedlemmer/ledere i en rekke virksomheter i forskjellige bransjer. Ved å kombinere vår egen erfaring og strategisk og kommersiell forståelse med oppdragsgivernes behov, gir dette oss en unik mulighet til å sette oss grundig inn i oppdragsgiverens forretningsmessige utfordringer. Det gir også godt fundament for å kunne analysere selskapets nåværende kultur og diskutere nødvendige strategiske utfordringer med selskapets styre/adm. direktør. Med bakgrunn i dette etablerer vi en kravprofil som sikrer at vi leter etter kandidater med de rette forutsetningene for å løse de enkelte rollene.

Ved å basere oss på kandidatsøk, sikrer vi at oppdragsgiverne kan tiltrekke seg de rette kandidatene som tilfredsstiller kravprofilen for stillingene. Med vår lange erfaring som rekrutteringskonsulenter og linjeledere, har vi betydelig nettverk innenfor både offentlig og privat sektor. Vi benytter dette for å komme i kontakt med kandidater som er riktige for den aktuelle stilling. Vi benytter også alle tilgjengelige digitale muligheter for å kartlegge markedet.

1. Virksomhets og jobbanalyse

2. Research

3. Seleksjon

4. Kvalitetssikring

5. Kandidatpresentasjon

6. Kontrakt

Ansvarlig Rådgiver


Jon A. Steen

Managing Partner
932 92 400
jas@awn.no

Adresse

Agilium Worldwide Norway
Nedre Storgate 19
N-3015 Drammen
Org.nr: 919 755 105

Postboks

Agilium Worldwide Norway
Postboks 9531 Åskollen
N-3066 Drammen

Member

Copyright © Laget av RaskWeb 2024
scroll up